02.03.2010
News

NOTE TO GRANT SEEKERS: Applications accepted only from focus countries

For the strategic period 2011 – 2015 KIOS focuses its funding to its focus countries in Eastern Africa and South Asia. Funding cannot be granted for projects in other countries and applications coming from any other country outside of focus countries will not be registered.

 • Afghanistan
 • Bangladesh
 • Burundi
 • North and South Kivu in Democratic Republic of Congo
 • Ethiopia
 • Kenya
 • Nepal
 • Pakistan
 • Rwanda
 • Sri Lanka
 • Tibet
 • Uganda

Related news (4)

26.11.2022
News
Nepal

Kuinka siirtotyöntekijöiden oloja voidaan parantaa?

Qatarissa pelattavat jalkapallon maailmanmestaruuskisat ovat nostaneet siirtotyöhön liittyvät epäkohdat tapetille. KIOSin teettämä raportti perkaa Nepalin siirtotyötä, ja keinoja siirtotyöläisten olojen parantamiseksi.

08.11.2022
News

Lahjoita vaarassa olevien puolustajien suojeluun

Ihmisoikeuksien puolustaminen on vaarallista. Osallistu KIOSin joulukeräykseen ja olet mukana suojaamassa vainottuja ihmisoikeuspuolustajia hädässä ja auttamassa heitä varautumaan tuleviin turvallisuusriskeihin.  

22.11.2022
Blog

Oppaani pahuuden kohtaamiseen

Oikeushammaslääkäri ja sotarikostutkija Helena Ranta muistelee kirjoituksessaan konfliktialueilla tapaamiaan ihmisoikeuspuolustajia.