24.01.2018
News

Welcoming Terhi Aaltonen as acting Executive Director of KIOS from the beginning of February

KIOS Executive Director Ulla Anttila will take research leave from the beginning of February. Terhi Aaltonen will take on from there to lead the human rights work at KIOS.

Terhi has a long experience with human rights and development work. Especially questions related to HIV, health rights and equality have been at the core of her work. She has gained international insight on issues related to human rights, civil society and development work during her posts with UNAIDS in Geneva and Peru offices. Most recently, Terhi has been working with Seta – LGBTI Rights in Finland.

KIOS warmly welcomes Terhi and wishes Ulla fruitful and rewarding moments for her research leave!

Related news (4)

26.11.2022
News
Nepal

Kuinka siirtotyöntekijöiden oloja voidaan parantaa?

Qatarissa pelattavat jalkapallon maailmanmestaruuskisat ovat nostaneet siirtotyöhön liittyvät epäkohdat tapetille. KIOSin teettämä raportti perkaa Nepalin siirtotyötä, ja keinoja siirtotyöläisten olojen parantamiseksi.

08.11.2022
News

Lahjoita vaarassa olevien puolustajien suojeluun

Ihmisoikeuksien puolustaminen on vaarallista. Osallistu KIOSin joulukeräykseen ja olet mukana suojaamassa vainottuja ihmisoikeuspuolustajia hädässä ja auttamassa heitä varautumaan tuleviin turvallisuusriskeihin.  

22.11.2022
Blog

Oppaani pahuuden kohtaamiseen

Oikeushammaslääkäri ja sotarikostutkija Helena Ranta muistelee kirjoituksessaan konfliktialueilla tapaamiaan ihmisoikeuspuolustajia.