30.09.2016
Uutiset

KIOS hakee korkeakouluharjoittelijaa viestintätehtäviin 1.11.2016-28.2.2017 väliseksi ajaksi

KIOSin logo vaaleankeltaisella taustalla, jonka alta himmeästi näkyy läpi kaupunkimaisemaa

Kansalaisjärjestöjen ihmisoikeussäätiö KIOS etsii harjoittelijaa viestintäpainotteisiin tehtäviin 1.11.2016-28.2.2017. Harjoittelu voi alkaa myös muuna erikseen sovittavana aikana marraskuussa.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat:

  • verkkoviestinnän kehittäminen ja käytännön toteuttaminen
  • uutiskirjeen, verkkosivupäivitysten ja tiedotteiden laatiminen yhteistyössä viestintäkoordinaattorin kanssa
  • muut viestintätehtävät
  • toukokuussa 2017 järjestettävän Yritysvastuu ja ihmisoikeudet –seminaarin valmistelutyöt
  • avustavat tehtävät KIOSin hallinnossa ja tapahtumien järjestämisessä

Hakijalta edellytetään soveltuvia korkeakouluopintoja, viestinnällistä osaamista, osoitettua kiinnostusta ihmisoikeuskysymyksiin ja kehitysyhteistyöhön, riittäviä IT-taitoja sekä erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Harjoittelun on kuuluttava osaksi opintoja, ja yliopiston/korkeakoulun harjoittelutuki on harjoittelupaikan edellytys. Ranskan kielen osaaminen ja In Design –ohjelman hallinta katsotaan eduiksi. Harjoittelusta maksetaan korkeakouluharjoittelun mukaista palkkaa.

Kansalaisjärjestöjen ihmisoikeussäätiö KIOS on yhdentoista suomalaisen kansalaisjärjestön vuonna 1998 perustama säätiö, joka rahoittaa ihmisoikeuksia edistäviä hankkeita kehitysmaissa pääosin Ulkoministeriön tuella. Toiminnassa painottuu monipuolinen työ ihmisoikeuspuolustajien aseman parantamiseksi ja ihmisoikeustyötä tekevien järjestöjen toiminnan vaikuttavuuden lisäämiseksi Itä-Afrikassa ja Etelä-Aasiassa. Tietoa KIOSista saat verkkosivuiltamme www.kios.fi.

Lisätietoja antaa puhelimitse toiminnanjohtaja Ulla Anttila 6.10.2016 klo 10-11, puh. 040-7516061. Hakemuskirje ja CV pyydetään lähettämään sähköisesti hallintosihteeri Kerttuli Ratilaiselle kerttuli@kios.fi viimeistään 11.10.2016.

Related news (0)