24.01.2018

Terhi Aaltonen aloittaa KIOSin toiminnanjohtajan sijaisena

KIOSin toiminnanjohtaja Ulla Anttilan siirtyessä tutkimusvapaalle helmikuun alussa KIOSin ihmisoikeustyötä tulee johtamaan Terhi Aaltonen.

Terhillä on pitkä kokemus ihmisoikeus- ja kehityskysymyksistä. Terhi on työskennellyt etenkin HIV:n, terveyteen liittyvien oikeuksien sekä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioiden parissa. Kymmenisen vuotta YK:n AIDS-ohjelmalla Geneven ja Perun toimistoilla ovat tuoneet monipuolista näkemystä kansainväliseltä kentältä ihmisoikeuksiin, kansalaisyhteiskuntaan ja kehitysyhteistyöhön liittyen. Tuorein kokemus yhdenvertaisuus- ja ihmisoikeustyötä Terhillä on Seta ry:ltä, missä hän on toiminut sekä pääsihteerin sijaisena että projektikoordinaattorina.

KIOS toivottaa Terhin lämpimästi tervetulleeksi ja Ullalle sisältörikasta ja antoisaa tutkimusvapaata!

Related news (4)

27.01.2023
Uutiset
Kenia

KIOS etsii talous- ja hallintotyöntekijää

Haemme työntekijää KIOSille vastaamaan EU-rahoitteisen Keniaan suuntautuvan hankkeen taloudesta ja hallinnosta. Tehtävä on täysipäiväinen ja määräaikainen ja päättyy hankkeen päättyessä 31.12.2026. 

26.01.2023
Uutiset

KIOS mukana Oikeudenmukainen siirtymä nyt -kampanjassa

Kampanja vaatii oikeudenmukaista siirtymää eli sitä, että ympäristön kannalta kestävämpiin ratkaisuihin siirrytään ottaen huomioon esimerkiksi heikommassa asemassa olevat. Kampanjaa koordinoi yritysvastuujärjestö Finnwatch, ja siinä on mukana yli 70 suomalaista organisaatiota.

20.01.2023
Uutiset
Kenia
Uganda
Ruanda

Statement: The KIOS Foundation stands with LGBTIQ+ activists

The KIOS Foundation stands in solidarity with lesbian, gay, bisexual, trans, intersex and queer (LGBTIQ+) persons across the globe. We are proud to fund activists fighting for LGBTIQ+ rights in East Africa and South Asia.

30.01.2023
Uutiset
Kenia
Uganda
Ruanda
Sri Lanka

KIOS tuomitsee seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen vainon

Kansalaisjärjestöjen ihmisoikeussäätiö KIOS haluaa ilmaista tukensa maailman sateenkaariyhteisöille. KIOS rahoittaa sateenkaarioikeuksien parissa työskenteleviä järjestöjä Itä-Afrikassa ja Etelä-Aasiassa.