01.10.2018

Kim Remitz aloittaa vt. toiminnanjohtajana

Terhi Aaltosen siirtyessä äitiysvapaalle KIOSia johtaa Kim Remitz 1.10.2018­-31.3.2019.

Kimillä on pitkä kokemus ihmisoikeustyöstä ja kehitysyhteistyöhankkeista. Erityisesti hän on perehtynyt pakolaiskysymyksiin ja toimi Suomen Pakolaisavun toiminnanjohtajana yli kymmenen vuotta. Kokemusta on kertynyt niin kansalaisjärjestöistä, EU-tehtävistä kuin valtionhallinnosta.

KIOSin toiminnan Kim tuntee hyvin oltuaan aikaisemmin säätiön hallituksessa.

”Ihmisoikeuspuolustajat ovat joutuneet ahtaammalle monessa maassa, ja vähemmistöt joutuvat yhä useammin painostuksen ja hyökkäysten kohteeksi. Haluan olla tukemassa KIOSia sen merkittävässä työssä ihmisoikeuksien turvaamiseksi kaikille”, Kim sanoo.

KIOS toivottaa Kimin lämpimästi tervetulleeksi ja Terhille kaikkea hyvää jatkoon!