16.02.2021

KIOSin uusi hallitus aloittaa työnsä

KIOS on saanut uuden hallituksen vuodelle 2021. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Nora Luoma ja varapuheenjohtajaksi Auli Starck.

KIOSin uusi hallitus on jälleen täynnä ihmisoikeus- ja kehitysalan osaamista. Uuden hallituksen jäsenistä puolet on uusia, puolet aiemmin KIOSin hallituksessa mukana olleita. Hallituksen jäsenistä löytyy niin pitkän linjan kehitysyhteistyön ammattilaisia kuin oikeustieteen tutkijoita.

Uutta hallitusta johtaa Nora Luoma, joka on Sadankomitean varapuheenjohtaja ja työskentelee Kirkon Ulkomaanavulla viestinnän asiantuntijana. Varapuheenjohtajana toimii Vikesin toiminnanjohtaja Auli Starck.

Minua viehättää KIOSissa se, että teemme työtä ruohonjuuritason projektien kanssa, joilla on konkreettista vaikutusta ihmisten elämään. Minusta on tärkeää, että KIOSin kaltaisen järjestön ansiosta Suomesta voidaan tukea projekteja, jotka lähtevät paikallisten ihmisten tarpeista ja uskon, että näin toimimalla saadaan aikaan kestävää muutosta”, sanoo tuore puheenjohtaja Nora Luoma.

KIOSin säännöt uudistettiin viime vuonna ja hallitus on nyt puolet aiempaa pienempi. Hallituksen jäsenet eivät myöskään enää välttämättä edusta perustajajärjestöjä, vaan mukana on myös ulkopuolisia asiantuntijoita.

 

Hallitus 2021

Varsinaiset jäsenet:

Nora Luoma (puheenjohtaja)

Auli Starck (varapuheenjohtaja)

Sabina Bergholm

Mariko Sato

Nelly Vikkula

Juho Aalto

Varajäsen:

Tarmo Heikkilä

Related news (0)