02.06.2021
Uutiset

Onko ihmisoikeuksien aika ohi?

Mies puhuu mikrofoniin.

Kuva: Jeff Vize

Katso tallenne Maina Kiain puheenvuorosta Maailma kylässä -festivaalialustalla!

KIOSin tuottamassa puheohjelmassa kenialainen ihmisoikeusaktivisti ja entinen YK:n erityisraportoija Maina Kiai puhui ihmisoikeuksien tulevaisuudesta pandemian jälkeisessä maailmassa.

Maina Kiai puhui koronapandemian vaikutuksista ihmisoikeuksiin ja siitä, miten voimme tässä ajassa yhdessä puolustaa kansalaisyhteiskuntaa ja ihmisoikeuksia. Hän nosti myös esille Suomen roolin ja miten Suomi voisi olla ihmisoikeuksien ja demokratian mallimaa. Tilaisuus oli englanninkielinen ja sen juonsi KIOSin asiantuntija Saara Frestadius.

Tallenne Kiain puheenvuorosta on katsottavissa Maailma kylässä -festivaalialustalla perjantaihin 4.6. asti. Kirjaudu alustalle osoitteessa maailmakylassa.fi. Kiain puheenvuoro löytyy sunnuntain puhelavan ohjelmasta tallenteen kohdasta 9.