08.11.2022
Uutiset

Lahjoita vaarassa olevien puolustajien suojeluun

Ryhmä naisia naispuolisten mellakkapoliisien ympäröiminä auton lavalla. Etualalla poliisin kypärä..

Ihmisoikeuksien puolustaminen on vaarallista. Osallistu KIOSin joulukeräykseen ja olet mukana suojaamassa vainottuja ihmisoikeuspuolustajia hädässä ja auttamassa heitä varautumaan tuleviin turvallisuusriskeihin.  

Mieti, jos joutuisit pakenemaan kotoasi siksi, että olet puolustanut omia tai muiden oikeuksia. Aktivistit ympäri maailmaa vaativat muutosta, välillä jopa henkensä uhalla.  

Ihmisoikeuksien puolustaminen on kaikkein vaarallisinta siellä, missä sitä eniten tarvitaan. Ympäri maailmaa häikäilemättömät valtiot ja yritykset haluavat hiljentää kriittiset äänet ja pysäyttää aktivistit.  Ihmisoikeusloukkausten esille tuominen ja oikeuksien puolustaminen vaatii valtavaa rohkeutta. 

Yhdessä voimme auttaa tukemalla ihmisoikeuspuolustajia hädässä! Lahjoittamalla turvarahastoomme olet mukana suojaamassa vainottuja ihmisoikeuspuolustajia. Autat heitä myös varautumaan tuleviin turvallisuusriskeihin ja muihin akuutteihin tilanteisiin. 

Lue lisätietoa kampanjasta täältä.

Keräyksen suojelija on professori Helena Ranta.

Lahjoita-linkki

Related news (4)

27.01.2023
Uutiset
Kenia

KIOS etsii talous- ja hallintotyöntekijää

Haemme työntekijää KIOSille vastaamaan EU-rahoitteisen Keniaan suuntautuvan hankkeen taloudesta ja hallinnosta. Tehtävä on täysipäiväinen ja määräaikainen ja päättyy hankkeen päättyessä 31.12.2026. 

26.01.2023
Uutiset

KIOS mukana Oikeudenmukainen siirtymä nyt -kampanjassa

Kampanja vaatii oikeudenmukaista siirtymää eli sitä, että ympäristön kannalta kestävämpiin ratkaisuihin siirrytään ottaen huomioon esimerkiksi heikommassa asemassa olevat. Kampanjaa koordinoi yritysvastuujärjestö Finnwatch, ja siinä on mukana yli 70 suomalaista organisaatiota.

30.01.2023
Uutiset
Kenia
Uganda
Ruanda
Sri Lanka

KIOS tuomitsee seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen vainon

Kansalaisjärjestöjen ihmisoikeussäätiö KIOS haluaa ilmaista tukensa maailman sateenkaariyhteisöille. KIOS rahoittaa sateenkaarioikeuksien parissa työskenteleviä järjestöjä Itä-Afrikassa ja Etelä-Aasiassa.

20.01.2023
Uutiset
Kenia
Uganda
Ruanda

Statement: The KIOS Foundation stands with LGBTIQ+ activists

The KIOS Foundation stands in solidarity with lesbian, gay, bisexual, trans, intersex and queer (LGBTIQ+) persons across the globe. We are proud to fund activists fighting for LGBTIQ+ rights in East Africa and South Asia.