08.03.2023
Uutiset
Kenia

KIOS etsii hallintokoordinaattoria

KIOS etsii järjestelmällistä ja omatoimista hallintokoordinaattoria merkitykselliseen työhön. Työnkuvaan kuuluu mm. Keniaan suuntautuvan hankkeen taloushallintoa ja raportointia. Työ on määräaikainen ja kestää 31.12.2026 asti. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Huom! Haku päättynyt 19.3.

Oletko luonteeltasi omatoiminen ja järjestelmällinen? Onko sinulla hyvät taloushallinnon taidot ja yhteistyökykyä tiimityöskentelyyn? Onko työn merkityksellisyys sinulle tärkeää? Jos näin on, saatat olla juuri etsimämme henkilö hallintokoordinaattorin monipuolisiin tehtäviin Helsinkiin! Haemme työntekijää KIOSille tekemään EU-rahoitteisen Keniaan suuntautuvan hankkeen taloushallintoa ja raportointia.

TYÖNKUVA

Työnkuvasi sisältää EU-hankkeen taloushallinnon tehtäviä ml. budjetin seuranta ja raportointi; yhteydenpito kirjanpitoon, sekä rahoitettavien alahankkeiden talousseuranta. Tuet kenialaisia kansalaisjärjestöjä talousasioissa. Vastuullasi tulee olemaan myös hankkeen matkajärjestelyt ja käyt mahdollisesti itsekin Keniassa. Toimit projektin hanketietojärjestelmän toisena pääkäyttäjänä ja laadit määrättyjä ajanjaksoja koskevia talous- ja tulosraportteja. Lähijohtajanasi on projektin tiiminvetäjä ja tukenasi tehtävissäsi toimii taloussuunnittelija.

ODOTAMME SINULTA

Koulutustaustasi on vähintään toisen asteen kaupallinen koulutus tai muu soveltuva koulutus ja sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja pystyt käyttämään opittua tietoa työssä ilmenevien ongelmien tunnistamiseksi ja ratkaisemiseksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kirjanpidon perusteiden hallintaa, palkkahallinnon tuntemusta, vahvaa Excel-osaamista ja kykyä työskennellä ajoittain nopeatempoisessa sekä muuttuvassa toimintaympäristössä.

Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, joustava ja määrätietoinen. Käytät sujuvasti MS Office-työkaluja ja uudet tekniset vempaimet otat helposti haltuusi. Sinulla on taito pitää useampia lankoja yhtä aikaa hallussasi ja nähdä niistä muodostuva kokonaisuus. Viihdyt haastavissa tilanteissa, muttet vierasta rutiinejakaan.

Järjestömaailman ja EU-hallinnon tunteminen on sinulle eduksi, muttei välttämättömyys. Tarvitset työssäsi sujuvaa englannin kielen taitoa. Jos olet käyttänyt hanketietojärjestelmiä, sekin on etu.

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön Helsingin Sörnäisissä vaihtelevien tehtävien parissa, nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työyhteisön. Tule meille töihin!

Palkkaus: Tarjoamme sinulle mukavan ja asiantuntevan työyhteisön ja runsaasti mahdollisuuksia kehittyä. Palkkaus määräytyy Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen (vaativuusryhmä 4) ja KIOSin palkkausjärjestelmän mukaan, ollen 3000 – 3200 euroa/kk. Tehtävään sisältyvät työterveyspalvelut, lounas-, liikunta- ja kulttuuri- sekä työmatkaedut, ja lisäksi tarjoamme mukavat toimistotilat Helsingin Sörnäisissä ja joustavat etätyömahdollisuudet.

Lisätietoja KIOSista löytyy verkkosivuiltamme http://www.kios.fi. Kansalaisjärjestöjen ihmisoikeussäätiö KIOS rahoittaa Itä-Afrikassa ja Etelä-Aasiassa toimivien paikallisten järjestöjen ihmisoikeustyötä. Säätiön perustivat yksitoista suomalaista järjestöä vuonna 1998, ja toiminta rahoitetaan pääosin ulkoministeriön tuella.

Lisätietoja tehtävästä: taloussuunnittelija Visa Hytönen p. 040 952 7919

Työkokemus: yli 3 vuotta

Työ alkaa: huhtikuussa 2023

Työaika: kokoaikatyö, 7,5 tuntia

Työn kesto: määräaikainen 31.12.2026 asti, 6 kk:n koeaika

Haku päättyy: 19.3.2023 kello 23:59

Kutsumme valitut hakijat haastatteluun.

Jätä hakemus ja esittelykirjeesi: rekry@kios.fi

 

Location

Related news (0)