Lahjoita ihmisoikeustyöhön

Ihmisoikeuspuolustajat ovat maailman muuttajia.

He ajavat sukupuolten tasa-arvoa maissa, joissa tasa-arvoon on pitkä matka. He ovat sateenkaariaktivisteja maissa, jossa vähemmistöjä syrjitään hallituksen toimesta. He ovat ympäristöaktivisteja paikoissa, joissa piittaamattomat yritykset asettavat kansalaisten terveyden vaaraan. Globaalissa maailmassa heidän kamppailunsa on meidän, ja voit tukea heitä KIOSin kautta.

Lahjoituksesi ohjataan nopeaa tukea tarvitseville ihmisoikeusjärjestöille esimerkiksi kriisitilanteissa Itä-Afrikassa ja Etelä-Aasiassa. Puolusta ihmisoikeuksia ja lahjoita!

 

Maksukortti

MobilePay

Voit tehdä lahjoituksen MobilePaylla numerolle 60783.

Tilisiirto

Voit lahjoittaa tekemällä siirron tilille FI78 1555 3000 1237 79 (Nordea).

Saaja: KIOS, viitenumero: 1232.

Jätäthän viestikenttään yhteystietosi, jos haluat että voimme olla sinuun yhteydessä.

Mihin lahjoituksesi menee?

Lahjoitukset menevät nopeaa tukea tarvitseville ihmisoikeusjärjestöille Itä-Afrikassa ja Etelä-Aasiassa. Tuki voi olla apua turvallisuusuhkien torjumiseen tai pakenemiseen, yllättäviä oikeudenkäyntikuluja, Covid-hätäapua tai muuta toimintaa joka tarvitsee pikaista rahoitusta. Lue lisää ihmisoikeuspuolustajien kohtaamista haasteista.

Valvomme järjestöjen tuen käyttöä ja raportoimme siitä Suomen ulkoministeriölle. KIOSin perustajajärjestöt ovat Amnesty International Suomen osasto, Fingo, Ihmisoikeusliitto, Kirkon ulkomaanapu, Pakolaisapu, Suomen Rauhanpuolustajat, Suomen Sadankomitealiitto, Suomen UN Women, Suomen Unicef, Suomen YK-liitto ja Vammaiskumppanuus ja ne ovat mukana KIOSin toiminnassa.

Rahankeräyslupa:

RA/2022/253, Luvan myöntäjä: Helsingin poliisilaitos (21.02.2022). Voimassa Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Yrityksesi mukaan ihmisoikeustyöhön?

Haluaako yrityksesi olla mukana ratkomassa globaaleja kehityskysymyksiä ja tuottaa arvoa myös heikoimmassa asemassa oleville ihmisille?

Ota yhteyttä niin kartoitamme yhteistyömahdollisuudet!

Toiminnanjohtaja
Kim Remitz
kim@kios.fi
+358 40 751 6061

Tarvitsemme tekijöitä

Sujuuko visuaalinen tai journalistinen sisällöntuotanto? Tarvitsetko työ- tai opinnäytteelle mielekästä aihetta? Otamme mielellämme vastaan vapaaehtoistyötä mm. valokuvaajilta, videotuottajilta ja graafisilta suunnittelijoilta. Autat meitä kertomaan ihmisoikeustyön tuloksista.

Laita viestiä ja selvitämme lähimmät tilaisuudet!

Viestintäsuunnittelija
Ylva Asp
ylva@kios.fi
+358 40 952 7923

Jaa
Share: