Lahjoita

Ihmisoikeuspuolustajat ovat maailman muuttajia. He ajavat sukupuolten tasa-arvoa maissa, joissa tasa-arvoon on pitkä matka. He ovat sateenkaariaktivisteja maissa, jossa vähemmistöjä syrjitään hallituksen toimesta. He ovat ympäristöaktivisteja paikoissa, joissa piittaamattomat yritykset asettavat kansalaisten terveyden vaaraan.

Globaalissa maailmassa heidän kamppailunsa on meidän, ja voit tukea heitä KIOSin kautta.

Lahjoittamalla tuet ihmisoikeuspuolustajien työtä. Tukesi ohjataan Itä-Afrikan ja Etelä-Aasian ihmisoikeuspuolustajille, jotka työskentelevät maidensa ihmisoikeustilanteen parantamiseksi.

Oikeudenmukainen maailma on mahdollinen vain niin kauan, kun on rohkeita ihmisiä sitä puolustamassa.

Puolusta ihmisoikeuksia ja lahjoita!

 

lahjoita ihmisoikeudet

 

Muita lahjoitustapoja:

Mobilepay: 60783

Mihin lahjoituksesi menee?

Ohjaamme tukesi paikallisille ihmisoikeusjärjestöille Itä-Afrikassa ja Etelä-Aasiassa.

Avullasi järjestöt pystyvät esimerkiksi levittämään tietoa ihmisoikeuksista, kampanjoimaan lakimuutosten puolesta, keräämään tietoa ihmisoikeusloukkauksista ja raportoimaan niistä kansainväliselle yhteisölle tai antamaan oikeusapua ihmisoikeusloukkausten uhreille.

KIOS tukee myös paikallisia kumppaneitaan vahvistamalla ihmisoikeuspuolustajien osaamista, verkostoja ja turvallisuutta.

Valvomme järjestöjen tuen käyttöä ja raportoimme siitä Suomen ulkoministeriölle. KIOSin toiminnassa ja sen hallituksessa ovat mukana 11 suomalaista ihmisoikeus- ja kehityskysymysten parissa toimivaa kansalaisjärjestöä: Amnesty International Suomen osasto, Fingo, Ihmisoikeusliitto, Kirkon ulkomaanapu, Pakolaisapu, Suomen Rauhanpuolustajat, Suomen Sadankomitealiitto, Suomen UN Women, Suomen Unicef, Suomen YK-liitto ja Vammaiskumppanuus.

Lue lisää ihmisoikeuspuolustajista.

 

Yrityksesi mukaan ihmisoikeustyöhön?

Haluaako yrityksesi olla mukana ratkomassa globaaleja kehityskysymyksiä ja tuottaa arvoa myös heikoimmassa asemassa oleville ihmisille?

Ota yhteyttä niin kartoitamme yhteistyömahdollisuudet!

Toiminnanjohtaja
Kim Remitz
s-posti: kim@kios.fi
puh: +358 40 751 6061

Tarvitsemme tekijöitä

Sujuuko visuaalinen tai journalistinen sisällöntuotanto? Tarvitsetko työ- tai opinnäytteelle mielekästä aihetta? Otamme mielellämme vastaan vapaaehtoistyötä mm. valokuvaajilta, videotuottajilta ja graafisilta suunnittelijoilta. Autat meitä kertomaan ihmisoikeustyön tuloksista.

Laita viestiä ja selvitämme lähimmät tilaisuudet!

Viestintäsuunnittelija
s-posti: ylva@kios.fi
puh: +358 40 952 7923

Jaa
Share: